Cortina E-U1 2020

Nu met inruil € 1.150,00

De U1 in elektrische uitvoering. Krachtige motor in het voorwiel. DIgitaal display om veel af te lezen. Actieradius vanaf 60 kilometer met de 36V Lithium ION batterij (tegen meerprijs op te waarderen). 3 versnellingen Shimano Nexus in de naaf. Aluminium frame en velgen. Dichte kettingkast. Verlichting op batterijen. Een superieure stadsfiets in elektrische uitvoering en voor wat voor een prijs!! Tegen meerprijs ook leverbaar in uitvoering met 7 versnellingen (1250,- met inruil en andere kleuren).

VANAF;

 

Klik hier om uw fiets te verzekeren
Cortina fietsen bij Edwin Groen Tweewielers B.V.
Zie ook

De Cortina Common FM N7, de uitvoering zonder elektrische ondersteuning, is al even in het assortiment van Cortina. Dat blijkt een groot succes te zijn geweest. Een degelijke stadsfiets met een modern design is zeer populair onder de Nederlandse fietser. Daarom heeft Cortina besloten de Cortina Common ook te produceren in een elektrische variant.

De perfecte elektrische transportfiets

Inmiddels produceert Cortina al heel wat jaren elektrische fietsen. Door deze ervaring weten zij precies wat een elektrische transportfiets nodig heeft. De Cortina E-Common FM N7 2021 Dames heeft een krachtige en soepele Bafang voorwielmotor. De motor is verder erg stil. Belangrijke kenmerken van deze fiets zijn: 7 Shimano Nexus versnellingen, stuurslot, dubbele standaard, rollerbrakes en een walkassist. De voordrager van deze fiets is extra klein gemaakt. Hierdoor past de fiets prima in een fietsenstalling.

Verdere specificaties

Zoals gezegd geeft de motor een heerlijke krachtige ondersteuning. Deze natuurlijke ondersteuning komt door de 30 Nm voorwielmotor. De Capaciteit van de standaardaccu is 340 Wh. U kunt de accu upgraden naar een accu van 450 Wh of zelfs 750 Wh voor meer actieradius. De fiets heeft 9 ondersteuningsstanden zodat u hierin voldoende keuze heeft . 

De fiets is leverbaar in 4 mooie kleuren:

Cortina AVS fietsmanden

Het Atran Velo System (AVS) systeem op de bagagedrager zorgt ervoor dat u eenvoudig Cortina AVS fietsmanden kunt plaatsen op uw Cortina Common. Deze manden kunt u eenvoudig op de fiets klikken. Ideaal voor bijvoorbeeld uw boodschappen. We laten u graag in onze mooie winkel de mogelijkheden zien.