Onze volgende koopzondag is op 21 april van 10:00 tot 17:00

Pro User Diamant

€ 439,00

Deze compacte, lichtgewicht fietsendrager is geschikt voor twee fietsen en dankzij het draagvermogen van 60 kg is het zelfs mogelijk om twee zwaardere e-bikes te vervoeren. Natuurlijk kun je ook gewoon racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen vervoeren met de Pro-User Diamant.

De Pro-User Diamant is uitgerust met zowel een 13 als 7 polige stekker aansluiting en kan dus op elke auto aangesloten worden. Als je de 13 polige stekker aansluit kun je zelfs gebruik maken van de achteruitrijverlichting en de mistlichten. Een extra voordeel aangezien deze verlichting verplicht is in verschillende Europese landen.

De Pro-User Diamant fietsendrager kun je volledig opvouwen tot een compact pakketje. Hierdoor bespaar je ruimte bij het opbergen van de drager, of dit nu in de kofferbak van je auto is of thuis in de schuur. Wanneer je de drager niet gebruikt kun je deze in de meegeleverde opbergtas opbergen.

Een andere handige functionaliteit van de Pro-User Diamant is de handmatige kantelfunctie. Dankzij deze functie blijft de kofferbak van je auto gemakkelijk bereikbaar, zelfs wanneer er fietsen op de drager staan! Je kunt dus altijd nog even snel wat in je kofferbak leggen of eruit halen.

 

Alleen bij Edwin Groen; volledig afgemonteerd