Onze volgende koopzondag is op 16 juni van 10:00 tot 17:00

Werkplaats

Bij Edwin Groen Tweewielers kunt u altijd terecht voor de reparatie van uw fiets. Het deskundige personeel staat voor u klaar om uw fiets te repareren.
Wij beschikken over een grote werkplaats waar u uw fiets voor een onderhoudsbeurt langs kunt brengen.

Bij Edwin Groen wordt bij alle nieuwe fietsen een gratis servicebeurt gegeven. De fiets wordt dan binnen drie maanden volledig nagekeken. Bij nieuwe fietsen is het zeer belangrijk om hier gebruik van te maken. Bij servicebeurten is het zelfs mogelijk om te wachten op de fiets indien u telefonisch een afspraak maakt van te voren (via mail niet mogelijk).

Magazijn

Bent u op zoek naar onderdelen of accessoires dan bent u bij ons op het goede adres. Veel hiervan is direct uit voorraad leverbaar. Indien dit niet het geval is, is alles voor u te bestellen. Heeft u vragen over de beschikbaarheid van een bepaald product, neem dan contact met ons op: 072 57 161 00

Ons uitgebreide assortiment

Edwin Groen Tweewielers B.V. is al sinds 1980 een begrip in Noord-Holland en vooral in Heerhugowaard-Noord. In 2014 is de winkel geheel verbouwd tot een moderne winkelruimte. Met een mooie verdieping erop is en een ruimere indeling is er ruim 600m2 winkelruimte bij gekomen. We kunnen hierdoor nog meer fietsen neerzetten en de levering zal ook sneller zijn. Alles in het voordeel van de klant. Merken Gazelle, Giant, Sparta, Batavus, Cortina en velen meer vindt u in onze showroom.

Fietsendatabase