Werkplaats

Werkplaats
Bij Edwin Groen Tweewielers kunt u altijd terecht voor de reparatie van uw fiets. Het deskundige personeel staat voor u klaar om uw fiets te repareren.

Wij beschikken over een grote werkplaats waar u uw fiets voor een onderhoudsbeurt langs kunt brengen. Indien u de fiets van dinsdag tot en met donderdag brengt staat hij het eind van de volgende dag alweer voor u klaar.

Bij Edwin Groen wordt bij alle nieuwe fietsen een gratis servicebeurt gegeven. De fiets wordt dan binnen drie maanden volledig nagekeken. Bij nieuwe fietsen is het zeer belangrijk om hier gebruik van te maken. Bij servicebeurten is het zelfs mogelijk om te wachten op de fiets indien u telefonisch een afspraak maakt van te voren (via mail niet mogelijk).


Magazijn
Bent u op zoek naar onderdelen of accessoires dan bent u bij ons op het goede adres. Veel hiervan is direct uit voorraad leverbaar. Indien dit niet het geval is, is alles voor u te bestellen. Heeft u vragen over de beschikbaarheid van een bepaald product, neem dan contact met ons op: 072-5716100