Puch E-Ballad AKTIE

Nu met inruil € 1.199,00

Sportieve en vooral lichtgewicht elektrische fiets maar wel onderhoudsvrij. Dit is een mooie combi die veel wordt gezocht. De kettingkast is gesloten en fiets is voorzien van 7 versnellingen Shimano Nexus. De lage instap van het aluminium frame geeft tevens veel extra comfort. De stuurpen is verstelbaar. De batterij is afneembaar en biedt met 300Wh een actieradius van 55-70 kilometer. De accu is tegen meerprijzen nog twee niveau's op te waarderen. De krachtige E-Going motor in het voorwiel biedt veel mogelijkheden. De elektrische fiets is in 5 standen te ondersteunen. 

Klik hier om uw fiets te verzekeren
Puch fietsen bij Edwin Groen Tweewielers B.V.
Zie ook

De Vogue Carry 3 . Deze stijlvolle e-bakfiets beschikt over over vele gemakken. De positie van de motor is midden, waardoor je directe trapondersteuning ervaart vanaf het moment dat je in beweging komt. Dankzij de Bafang Max Drive 250 Watt middenmotor en de maximale koppel van 80Nm krijg je altijd de gewenste ondersteuning tijdens je fietsroute, ook met een volle bak. Deze relatief zware e-bakfiets van 90 kg heeft een stabiele wegligging. Het belastbaar gewicht is ruim met 220 kg, geschikt voor het vervoeren van kinderen, boodschappen of zware elementen.tot max 220kg totaal gewicht.

Op het authentieke e-bakfiets stuur vind je de LCD display en deze zit vast op het stuur, waarmee je door de ondersteuning stappen kunt gaan en worden helder weergegeven op een mooi display. De actieradius ligt tussen de 40 en 70 kilometer afhankelijk van belading bij een volledig opgeladen accu. De accu is uitneembaar, en daarom gemakkelijk op te laden thuis binnen of onderweg. verder heeft de fiets keuze uit 7 versnellingen voor de optimale ondersteuning tijdens het fietsen. De Vogue Carry 3 is een nieuwe lijn e-bakfietsen voor frequent gebruik verkrijgbaar in twee kleuren, Matt-Black-Brown & Matt-Black-Black.word geleverd inclusief huif tegen weersinvloeden.

Frame materiaal: Aluminium
Ondersteuning: 5 Digitaal LCD (Bafang)
Versnellingen: Shimano Nexus 7 speed
Motor: Max Drive (Bafang)
Plaats motor: Midden
Sensor: Torque
Accu: 13 Ah (468Wh)
Plaats accu: Bagagedrager
Actieradius: 50 km
Max.Snelheid: 25 km p/u
Gewicht: 90 KG
Rem voor: Tektro Disc-Brake
Rem achter: Shimano Rollerbrake
Velgen: Dubbelwandig aluminium (700C)
Banden: Kenda met antileklaag (minderkans op lekrijden)
Verlichting voor: Led (Automatisch)
Verlichting achter: Geïntegreerd Led in de accu (Automatisch)
Belastbaar gewicht: 220 KG
Kleuren: Matt-Black-Brown & Matt-Black-Black
Huif: Inclusief

De uitvoering zonder ondersteuning was er al enige tijd en dat blijkt een daverend succes te zijn geweest. De degelijke stadsfiets met een modern design is zeer populair onder de Nederlandse fietser. Daarom heeft Cortina nu ook een elektrische variant. De Cortina E-Common Beltdrive.

De perfecte elektrische transportfiets

Inmiddels produceert Cortina al heel wat jaren elektrische fietsen. Door deze ervaring weten zij precies wat een elektrische transportfiets nodig heeft. De Cortina E-Common Beltdrive MM N8 2021 Heren heeft een krachtige Bafang middenmotor. De krachtige motor is verder fluister stil. Verdere belangrijke kenmerken van deze fiets zijn: 8 Shimano Nexus versnellingen, aandrijving geschied via een stille en onderhoudsarme riem, stuurslot, dubbele standaard, hydraulische velgremmen en een walkassist. De voordrager van deze fiets is extra klein gemaakt. Hierdoor past de fiets prima in een fietsenstalling.

Verdere specificaties

Zoals gezegd geeft deze fiets een heerlijke krachtige 80 Nm middenmotor ondersteuning. Deze natuurlijke ondersteuning word overgebracht via een getande riem naar het achterwiel . De capaciteit van de standaardaccu is 340 Wh. U kunt de accu nog in 2 stappen upgraden namelijk een 450 WH en een 750 Wh voor een accu met meer actieradius. De fiets heeft 10 ondersteuningsstanden. 5 gewone en 5 turbo standen.

Cortina AVS fietsmanden

Het Atran Velo System (AVS) systeem op de bagagedrager zorgt ervoor dat u eenvoudig Cortina AVS fietsmanden kunt plaatsen op uw Cortina Common. Deze manden kunt u eenvoudig op de fiets klikken. Ideaal voor bijvoorbeeld uw boodschappen.