Onze volgende koopzondag is op 15 augustus van 10:00 tot 17:00

Cortina Mozzo N8 2020

Nu met inruil € 899,00

Een prachtige special van Cortina in 2020. Cortina Mozzo met 8 versnellingen Nexus. Aluminium frame en velgen en RVS spaken. Kettingscherm voor kleding schoon te houden. De fiets heeft geen ketting meer maar is voorzien van een Belt-Drive; een rubberen aandrijfband. Shimano naafdynamo voor en batterijverlichting achter op LED. Krachtige Shimano Rollerbrake remmen voor en achter. Stuur verstelbaar in gewenste stand. Goedgekeurd slot om ook te kunnen verzekeren. De stevige en sportieve bagagedrager maakt hem toch ook geschikt voor de dagelijkse boodschappen. Ook uitgevoerd als special met 11 versnellingen. Neem contact op of kom langs voor meer infromatie
 

Klik hier om uw fiets te verzekeren
Cortina fietsen bij Edwin Groen Tweewielers B.V.
Zie ook

Vogue Comfort-E .

De Vogue Comfort doet waar hij voor staat: hij biedt optimaal comfort terwijl je onderweg bent. Bij deze e-bike met lage kun je heel makkelijk opstappen ook als er zitjes gemonteerd zijn. De fiets is voorzien van een soepele voorwielmotor,  Het digitale LCD display geeft je veel infomatie over bijvoorbeeld, stand ondersteuning, gereden kilometers, snelheid etc . De maximale snelheid op deze Vogue e-bike is 25 km/h en het gewicht is 23,9 kg.

De Vogue Comfort-E heeft Shimano Nexus 7 versnellingen met gesloten kettingkast . Verlichting voor en achter word gevoed door de accu zelf, het stuur is volledig verstelbaar en heeft ook een ART2 goedgekeurd slot zodat u de fiets veilig kunt achterlaten en daarbij is de fiets ook voordelig te verzekeren . Ervaar het comfort van deze fiets met verende voorvork, welke je zelfs over de meest onbegaanbare wegen naar je plek van bestemming brengt. Ultiem comfort voor een betaalbare prijs.
 

De maat is Universeel en geschikt voor mensen van 1.50 m t/m 1.75m

Specificaties

Frame materiaal: Aluminium
Ondersteuning: 5 Digitaal LCD kleur met usb charger
Versnellingen: Shimano Nexus 7 speed
Motor: AKM
Plaats motor: Voor
Sensor: Speed
Accu: 13 Ah (468Wh)
Plaats accu: Bagagedrager
Actieradius: 70-120 km
Max.Snelheid: 25 km p/u
Gewicht: 23,9 KG
Voorvork: Verend (Geïntegreerd)
Zadel: Velo
Zadelpen: Vast
Rem voor: Shimano Rollerbrake
Rem achter: Shimano Rollerbrake
Velgen: Dubbelwandig aluminium (700C)
Banden: Continental
Verlichting voor: Buchel automatic Led
Verlichting achter: Automatic Led geïntegreerd in de accu
Slot: AXA Defender
Belastbaar gewicht: 120 KG
Kleuren: Matt-Black, Silk-Blue, Matt-Grey