Onze volgende koopzondag is op 21 juli van 10:00 tot 17:00

Verzekering afsluiten bij Edwin Groen

Onderaan deze pagina is uw fiets direct online te verzekeren.

Sinds jaar en dag is ENRA verzekeringen BV de meest toonaangevende specialist in tweewielerverzekeringen. Niet alleen voor fietsen, ook voor bromfietsen en motoren heeft ENRA prima en betrouwbare verzekeringen ontwikkeld.

Voor de fietsverzekeringen werkt ENRA samen met een landelijk netwerk van tweewielerspecialisten. De nationale fiets verzekering is verkrijgbaar bij vrijwel alle onafhankelijke fietsspecialisten in Nederland. Daarnaast kent ENRA op maat ontwikkelde fietsverzekeringen voor diverse in- en verkooporganisaties. Tevens heeft zij voor elektrische fietsen een speciale tabellenpremie ontwikkeld.

Eigen risico

De kans dat een fiets gestolen wordt, is de laatste jaren helaas sterk gestegen. De verzekeringsmaatschappij zorgt er echter voor dat u bij diefstal of total-loss weer snel op de fiets zit. Tijdens een groot gedeelte van de looptijd wordt er 100% uitgekeerd. Bij schade is een eigen risico verbonden van 35 tot 50 euro per gebeurtenis.

De Nationale Fietsverzekering van ENRA is bij Edwin Groen Tweewielers direct online af te sluiten. In 4 stappen heeft u in enkele minuten uw (elektrische) fiets online verzekerd.