Over Ons

Foto Buiten    

Edwin Groen Tweewielers zit nu alweer enige tijd in het nieuwe pand; een prachtig resultaat. Met een mooie verdieping erop is er ruim 600m2 winkelruimte bij gekomen. We kunnen hierdoor nog meer fietsen neer zetten en de levering zal ook sneller zijn. Alles in uw voordeel. Ook op het gebied van mountainbikes en racefietsen zijn wij fors uitgebreid en dit bieden wij op onze 1e verdieping aan.

Hoge kortingen waar u nu gebruik van kunt maken, liggen voor u klaar. Hier kunt u bekijken hoe ons pand geworden is. Tot ziens in onze winkel.
 
 
 
 
Edwin Groen heeft weer ex-verhuurfietsen in de aanbieding. Twee seizoenen gebruikt op de eilanden en vakantieparken inclusief 3 maanden garantie. Al verkrijgbaar vanaf € 199,--.
 

Welkom bij Edwin Groen Tweewielers
Edwin Groen Tweewielers is een begrip in Noord-Holland. Een showroom vol met fietsen van grote merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Giant en nog vele meer. Edwin Groen heeft het overgrote deel fietsen zelfs op voorraad en kan daardoor zeer snel leveren. Getraind personeel staat voor u klaar om u te adviseren. Uiteraard is onderhoud voor uw fiets ook geen enkel probleem!

Edwin Groen Tweewielers - Voor 4e keer Elektrische fietsenwinkel van het jaar !!!

Edwin Groen Tweewielers is afgelopen najaar door het dealerschap wederom verkozen tot Elektrische fietsenwinkel van het jaar in Noord-Holland. Edwin Groen ziet deze verkiezing als een groot compliment voor het brede assortiment en de vele acties die in de winkel staan. Wij zitten in Heerhugowaard-Noord. Dit ligt tussen Alkmaar en Schagen.