BSP Hermitage -E Middenmotor 2021

Nu met inruil € 2.150,00

Hermitage -E Middenmotor 2021

Met Shimano Steps 5000 Middenmotor , is een geheel eigentijdse fiets geschikt voor woonwerk verkeer of gewoon heerlijk de natuur in of mee naar de camping.De Shimano steps 5000 levert zijn kracht soepel en natuurlijk af en odat de motor in het midden op de trapas geplaatst is, heeft de fiets ook een heel mooie gewichtsverdeling.

De Shimano accu's staan bekend om hun kwaliteit; na 1000 oplaadcycli heeft de accu nog steeds ruime power. Of je kiest voor de 418Wh of tegen meerprijs de 504Wh uitvoering, je bent altijd verzekerd van een betrouwbare ondersteuning.
Onderweg met je fiets kun je wel eens iets tegenkomen waardoor je even af moet stappen en met de fiets aan de hand verder moet lopen. Met een elektrische fiets aan de hand lopen is altijd wat zwaarder dan met een normale fietsen vooral als je heuvelop moet lopen. Een elektrische fiets is iets zwaarder dan een “normale” fiets maar deze fiets heeft daarom een ingebouwde loophulp: de walkassist functie.Verder heeft de fiets een ART2 goedgekeurd slot en is daarom voordelig te verzekeren.Wij laten u hierin graag de mogelijkheden zien .

Leverbaar in de maten: 51,56cm

Klik hier om uw fiets te verzekeren
Zie ook